Assalamualaikum.
Wahh..Petang ni balik Semenanjung.
Means, aku akan berjauhan dengan family untuk 1 sem.
*untunglah siapa balik selalu..*
So, sudah menjadi kebiasaan bila kami balik,
mak dan ayah akan masak special.
Hari ni for the last day in 2011
ayah aku buat Roti Canai Singapore!
Yeaahhh!! Sedaaapp !
Nak tahu macamana?
Jom usha bawah.
*Sila scroll kebawah. Thank you*
1. Sediakan doh.
2. Canaikan ia. Bagi lebar.
3. Masukkan serbuk kari dan telur.
4. Masukkan bawang dan juga cili merah yang dipotong dadu.
Cara Lipatan. |
11. Goreng dalam minyak yang panas.
12. Sedia di makan.
*Roti Canai Singapore Ayahanda saya terbaik ! :D *
sedapnye..post kat sini.skit..haha
ReplyDeleteHehe. Mahukaahh? Boleh boleh.
ReplyDeleteBg alamat pleaseee. Hehe.